O meni

Marjeta Žlebnik

sem babica, z dolgoletnimi izkušnjami, maserka klasične, nosečniške in poporodne masaže in inštruktorica baby masaže po IAIM.

V osemdesetih letih sem obiskovala srednjo šolo za medicinske sestre babice in se kasneje zaposlila kot medicinska sestra na kirurgiji v Ljubljani. Po šestih letih dela na oddelku za kirurgijo sem se  zaposlila na ginekološki kliniki v Ljubljani. Leta 1990 sem dobila zaposlitev v porodnišnici LKH Celovec, najprej kot medicinska sestra, kasneje kot babica. V Celovcu sem leta 1992 tudi diplomirala na akademiji za babice. Po desetih letih dela v tujini sem se leta 2000 zaposlila v Bolnišnici za ginekologijo in porodništvo Kranj kot babica v porodni sobi.

V Avstriji in Nemčiji  sem se dodatno izobraževala na področju masaže dojenčkov ( http://www.dgbm.de/) , masaže nosečnic (http://talhg.de/ ), poporodnih masaž, aromaterapije (pri nemški babici Ingeborg Stadelmann -  aromaterapevtka, homeopatinja, ki je napisala tudi več knjig o nosečnosti, porodu in poporodni dobi - (http://www.stadelmann-verlag.de/portrait-ingeborg-stadelmann.html )  in alternativnih načinov poroda.

V Sloveniji sem na HIGEJI - Šola za maserje in terapevte,  pridobila nacionalno poklicno kvalifikacijo (NPK) maserka (http://www.higeja.si/ ).

 
To spletno mesto za svoje optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali dovolite, da jih naložimo na vaš računalnik?